Balkonnetje

Toen Roderick en ik jaren geleden ons thuis kochten vonden we het al jammer dat we geen tuin hadden.  Al zou het gemis vast niet zo groot zijn doordat we om de hoek ging wonen van een aantal parken en dus genoeg buiten speel mogelijkheden zouden hebben. Maar na verloop van tijd vonden we het toch erg vervelend dat het enige buiten waar we even snel kunnen gaan zitten een saai en lelijk balkonnetje is dat eigenlijk alleen maar goed was om de was te laten drogen.

 

De afgelopen jaren hebben we met wat creativiteit en liefde ons balkonnetje wat meer kleur en functie gegeven. Er staat nu een bankje ( Het bankje waarop Roderick en ik elkaar voor het eerst hebben gekust) zodat we er makkelijk kunnen zitten.

Een passiebloem, twee blauwe regens en twee clematissen voor prachtige bloemenkleuren.

Wat lavendel, munt, basilicum, peterselie en kamille voor wat geuren en smaakjes voor in het eten en thee.

En een mini moestuin met peultjes, tuinbonen, pluksla en tomaten op dit moment. Dit zorgt niet zozeer voor hele maaltijden, maar leert Myenthe dat al ons eten niet zomaar magisch verschijnt in de winkel.

We zijn er nu dan ook erg trots op dat alles zo groeit en bloeit ook al is het nog steeds geen echte tuin en zouden vele van onze planten vast wat meer ruimte willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *