Einde van het schooljaar

De zomervakantie staat voor de deur. Op de laatste dag van het schooljaar  is het gebruikelijk om de juffies een afscheidscadeautje te geven. Van de week was bij editienl een item dat het steeds normaler wordt om de juf dan een gevuld envelopje te geven. Er werd wel achteraan gezegd dat de meeste mensen dit toch heel vreemd vinden en liever gaan voor een kleinigheid, zoals een  fles wijn of chocolade.

Myenthe en ik vonden het nog leuker om  samen wat te freubelen aan het kleinigheidje. En tja als we dan toch bezig zijn vinden we het leuk om alle kindjes ook wat te geven.

Dus we hebben wat drop en potjes gekocht en zijn op deze warme zondag aan de slag gegaan.

Ik heb met picmonkey de kaartjes gemaakt om er aan vast te maken. Dit werkt altijd super en is erg makkelijk. Het is een beetje plakken, knippen, lettertype uitkiezen , tekstje schrijven en klaar.

Op de kaartjes staat: Het zit D’r op. Het was een fijn jaar bedankt.. Myenthe. En dan zit er in de zakjes en potjes drop…..te  grappig.

Ook staat er op alle kaartjes het adres van deze blog want een beetje promoten kan geen kwaad (hallo alle mama’s, papa’s en juffen : ) )

 Myenthe heeft alle potjes en zakjes gevuld met de drop, waarbij de verhouding een schep in het zakje, een dropje in mijn mond goed voelde.

Alle plaatjes hebben we daarna op maat geknipt en vast gemaakt.

Myenthe was er erg trost op en wilde dus ook op de foto bij het eind resultaat.  Van de week mag ze het uitdelen en lekker verder gaan met snoepen.

Nu maar hopen dat onze juffies ook blij zijn met een gevulde pot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *