De blognaam: Het zal je leven maar zijn

Waarom de blognaam: Het zal je leven maar zijn. Het is voor mij een zin die vaak over mijn leven in mijn hoofd schiet.

In de positieve zin

Als ik naar Roderick of Myenthe kijk en me bedenk hoe blij zij mij maken. Als ik kijk naar hoe we ons leven hebben ingericht en hoe fijn we het hebben. Of als ik iets heb gemaakt waar ik erg trots op ben.

Wat andere denken

Ook denk ik vaak dat andere mensen dat denken als ze zien hoe mijn leven is en wat ik doe. En dat is toch feitelijk wat ik doe in de blog.

De negeatieve zin

Maar ook in negatieve zin als er weer een drama stuk in mijn leven zich voor doet. Soms zijn het kleine dingen zoals als een auto die niet start of te veel dingen willen en gepland hebben. Maar ook grote drama’s zoals mensen die overlijden en geen tweede kindje kunnen krijgen.

Tijdens dit soort drama stukken kan ik  makkelijk vergeten hoe goed en leuk de rest eigenlijk is en hoe sterk ik kan zijn. Daarom ben  ik een blog begonnen zodat ik een  overzicht kan maken van wat er in mijn leven gebeurt. Zeker niet alleen maar het positieve. Want het meest trots ben ik als we een drama stuk hebben overleefd.   En wie weet vindt iemand het ook leuk om onze receptjes te proberen, te lezen  hoe ik een tuin  heb gecreëerd. Of vind iemand steun in hoe ik omga met mijn drama stukken en kan iemand mij uitleggen hoe de kleine drama stukken niet zo veel invloed hoeven te hebben op mijn gemoed.

SONY DSC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *