Ikea moppe ladekastjes pimpen.

In mijn beleving staan ze in heel veel huizen in Nederland. Maar als je ze nog niet heb , dan moet je ze echt gaan kopen want ze zijn zo leuk en handig. Bedoel wie heeft er ooit in z’n hele leven genoeg kleine laatjes gehad.  En deze ladekastjes zijn dan ook nog eens zo klein dat ze weer in bijna elke andere kast passen. Je zou haast denken dat de Ikea  me betaalt maar dat is dan(jammer genoeg) weer niet zo. Ik heb het namelijk over de moppe miniladekasten.
moppe-miniladekast__0135959_pe292948_s4moppe-miniladekast-met-lades__0364824_pe548602_s4

Voor in de nieuwe hobbykamer heb ik  er ook weer een aantal gekocht. Want  daar heb je een heleboel laatjes nodig. Als je ze zo onbehandeld koopt zijn ze best leuk maaaaaar ik vind  ze een beetje saai en ze zijn juist super makkelijk om te pimpen.

Dus aan de slag.

Het enige dat je nodig heb is een restje witte verf, wat mudpodge  en hobbypapier. Ik heb eerst de buitenkant wit geverfd.  Later heb ik de laatjes beplakt met verschillende hobbypapieren. Ik vind  werken met modpodge altijd een dingetje want het droogt erg snel en je moet dus alles goed  voorbereid hebben.  Maar het resultaat is wel altijd heel mooi.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Nu staan ze super mooi en vol te wezen op mijn nieuwe buro. Wat vinden jullie ervan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *