Nieuw logo

Ik wil mijn blog en hobby’s wat serieuzer  aan gaan pakken, misschien zelf wel een webshop gaan open. Op mijn foto’s en alles wat ik maak schreef ik al meestal mijn naam of blognaam. Want het is niet erg als niemand weet dat ik het heb gemaakt, maar dat een ander doet alsof dat hij het heeft gemaakt is natuurlijk niet leuk.  Om het allemaal nog een beetje meer eigen te maken, leek het me leuk om een nieuw, uniek en echt Rafa logo te bedenken.

Ik heb al jaren een zwak voor engeltjes en vleugels, misschien heeft het iets te maken met mijn naam, Rafael, of hoe goede bekende me noemen, Raaf.  Een paar jaar geleden heb ik van Roderick een ketting gekregen met twee vleugels er aan. Ik draag over het algemeen weinig sieraden maar deze ketting heb ik altijd om. 

Dus ben ik met dat idee in mijn hoofd gaan tekenen. Eerst in het klein.

Daarna een stuk groter.

Uiteindelijk  op papier met een stof patroon. Ik heb sommige veren er uitgesneden zodat je een mooi effect krijgt als je hem ergens op plaats.

Daarna heb ik met een foto bewerk programma ervoor gezorgd dat ik er wat mee kan. En de naam van de blog er opgeplaatst, zodat hij nu op de blog, facebook en alle foto’s mag schitteren. En wie weet waar hij later nog meer op komt te staan. Ik ben er erg tevreden over.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *